Zwarte parels Logo en slogan

 

Het Bedrijf

Carla en Rinus bordje

Sinds 2 jaar wonen wij in het mooie dorp Zwiggelte in Drenthe. Wij wonen hier samen met onze Jack Russels, schapen, duiven, kippen en zo’n twintig Friese Paarden.

Onze voornaamste tak is de fokkerij. Ieder jaar proberen we bij onze fokmerrie ’s een veulen te fokken. Daarnaast gaan we met de paarden naar keuringen en worden ze onder het zadel en aangespannen gereden.

De jonge paarden worden op meestal 3-jarige leeftijd, na te zijn getraind, verkocht in het binnen- en buitenland. Sinds een jaar gebruiken we de paarden ook voor het Coachen. Ze blijken hier heel erg geschikt voor te zijn!

Door mijn omschakeling naar het coachen met behulp van de paarden, ben ik heel anders naar ze gaan kijken. Ik ben al vanaf mijn jeugd verliefd op het Friese paard, maar dat ze zo mooi, gevoelig en sociaal kunnen zijn is voor mij een openbaring. Ze voelen feilloos aan met wat voor energie je ze benadert, wat je van ze wil en met welke kracht en emotie je dit doet. Ze brengen je zo dichter bij wie je in de kern bent. Ik ben hierdoor nog meer van ze gaan houden!

"Voor het coachen met de paarden werken wij op onze eigen locatie. Hier hebben wij de beschikking over een ontvangst c.q. bespreekruimte , een overdekte- en buitenrijbak".

BinnenbakLesruimteBuitenbak

Bij het coachen van het team is het belangrijk dat je met 2 coaches werkt. Voor deze en ook andere trajecten schakel ik de hulp in van Anita Cadee van Mori coaching.

 

KippenVeulensMerrie met veulenSchaapcoaching